U kunt diensten verwijderen indien deze toch niet nodig zijn.

Stappen

1. U kunt op het rooster de des betreffende dienst openen welke u wilt verwijderen.
  2. Klik vervolgens op "Verwijderen".
    Indien gewenst kunt u de dienst omzetten naar openstaande werktijd.
  3. Selecteer vervolgens hoe u de medewerker op de hoogte wil brengen van deze wijziging.
  4. Klik vervolgens op "Verwijder".

U heeft nu de geselecteerde dienst verwijdert uit het rooster.

Veelgestelde vragen

Ik wil alleen iets aanpassen in de dienst en niet helemaal verwijderen, bijvoorbeeld begin of eindtijd.

Stappen

1. U kunt op het rooster de des betreffende dienst openen welke u wilt wijzigen.
  2. Klik vervolgens op "Wijzigen".
  3. Pas de dienst aan daar waar nodig.
  4. Selecteer vervolgens hoe u de medewerker op de hoogte wil brengen van deze wijziging.
  5. Klik vervolgens op "Wijziging".
  6. Indien u een reeks aan wil passen klikt u op "Alle terugkerende werktijden aanpassen" indien het een enkele dienst betreft selecteert u "Alleen deze werktijd aanpassen".

U heeft nu een aanpassing in het rooster gemaakt.