Werktijden
Werktijden Inplannen

Werktijden inplannen van medewerkers om een rooster te maken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stappen Werktijden 2.0

• Ga naar Werktijden in de menubalk

• Klik op een leeg vlak bij de gewenste dag om een werktijd toe te voegen

• Voer de volgende gegevens in: Selecteer een standaard werktijd (indien van toepassing)
    Selecteer de positie (indien van toepassing)
    Zo niet voer dan de starttijd en eindtijd van de medewerker in
    Indien gewenst kun je een toeslag aanvinken

• Klik op Opslaan
    De medewerker is nu ingepland.

Stappen Werktijden 1.0

• Ga naar Werktijden in de menubalk

• Klik op een van de vier weergaves:

Eigen naam
    Afdelingen dag
    Afdelingen week
    Medewerkers week

• Klik op een leeg vlak bij de gewenste dag om een werktijd toe te voegen

• Voer de volgende gegevens in:                                                                               Selecteer een standaard werktijd (indien van toepassing)

Selecteer de positie (indien van toepassing)
    Zo niet voer dan de starttijd en eindtijd van de medewerker in
    Indien gewenst kun je een toeslag aanvinken

• Selecteer of de medewerker op de hoogte gebracht moet worden voor de dienst per e-mail, pushbericht of SMS.
    Indien je niks aanvinkt zal de werktijd wel ingepland worden maar ontvangt de medewerker hier geen aparte notificatie van.

• Klik op Inplannen

De medewerker is nu ingepland.

Veelgestelde vragen

Mijn medewerker krijgt geen notificatie van de ingevoerde werktijden

• Je hebt geen kennisgeving via SMS, Push bericht of e-mail aangevinkt tijdens het inplannen. Open de werktijd en vink dit alsnog aan

• Het e-mail adres van de medewerkers is onjuist. Controleer het e-mailadres en vraag de medewerker om ook in de spambox te kijken