U kunt diensten verwijderen indien deze toch niet nodig zijn.

Stappen

1. U kunt op het rooster de desbetreffende dienst openen welke u wilt verwijderen.

2. Klik vervolgens op "Verwijderen".
    Indien gewenst kunt u de dienst omzetten naar openstaande werktijd.

3. Selecteer vervolgens hoe u de medewerker op de hoogte wil brengen van deze wijziging.

4. Klik vervolgens op "Verwijder".

Je hebt nu de geselecteerde dienst verwijderd uit het rooster.

Veelgestelde vragen

Ik wil alleen iets aanpassen in de dienst en niet helemaal verwijderen, bijvoorbeeld begin of eindtijd.

Stappen

1. U kunt op het rooster de des betreffende dienst openen welke u wilt wijzigen.

2. Klik vervolgens op "Wijzigen".

3. Pas de dienst aan daar waar nodig.

4. Selecteer vervolgens hoe u de medewerker op de hoogte wil brengen van deze wijziging.

5. Klik vervolgens op "Wijziging".

6. Indien u een reeks aan wil passen klikt u op "Alle terugkerende werktijden aanpassen" indien het een enkele dienst betreft selecteert u "Alleen deze werktijd aanpassen".

U heeft nu een aanpassing in het rooster gemaakt.