Wanneer u een rooster heeft gemaakt en deze voor de medewerker bekend wil maken kunt u deze publiceren. Wanneer u dit rooster publiceert kan de medewerker het rooster inzien.

Stappen

1. Ga naar de groene balk en klik op werktijden.
  2. Klik op bijvoorbeeld  rooster week ..
  3. Rechts boven het rooster klikt u op de knop publiceren.

Resultaat
het rooster is nu zichtbaar voor alle medewerkers, wijzigingen welke worden doorgevoerd worden door de medewerkers gezien/ aangegeven.

Let op, als je het rooster nog niet gepubliceerd is en je doet wijzigingen kan je geen mail, push bericht of sms sturen naar de medewerker. Dit kan pas zodra je het rooster hebt gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om deze functie uit te schakelen?

Bij instellingen is het mogelijk om deze functie uit te zetten, ga hiervoor naar: "Instellingen" > "Werktijden" > "Direct publiceren" op groen zetten > "Opslaan" klikken.