Het is mogelijk om verschillende weergaves van het rooster te krijgen. Deze kan per afdeling op dag of week niveau getoond worden of alle medewerkers per week.

Stappen

1. Klik op "Werktijden" in het menu
  2. selecteer de gewenste weergaven                                                                                  -Eigen naam is eigen rooster                                                                                         -Afdeling dag (u krijgt nu het dag rooster te zien van de afdeling)                             -Afdeling week (u krijgt nu het week rooster te zien van de afdeling)                         -Medewerkers week (u krijgt nu het week rooster te zien van alle medewerkers)

U heeft nu het gewenste rooster overzicht voor handen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een andere periode zien binnen de geselecteerde rooster weergaven?

Indien u een andere tijdsperiode wilt selecteren dan de huidige weergaven, dan kunt u deze aanpassen door op de "Kalender" icoon te klikken en vervolgens de gewenste datum aan te klikken.