Deze functie is handig zodat medewerkers weten dat er extra diensten zijn waar ze zich voor kunnen aanmelden.

Stappen

1. Klik op "Werktijden" in de menu.
  2. Klik op een van de twee weergaven:                                                                              "Afdelingen week" of "Medewerkers week".
  3. Klik op de "+" rechts boven het rooster.
  4. Vul in dit veld de volgende punten in:                                                                           - Aantal medewerkers.                                                                                                     - Selecteer de datum.                                                                                                       -Selecteer een standaard werktijd.                                                                                -Selecteer een Positie.                                                                                                   -Start en eindtijd aanpassen, indien er geen standaard tijd is geselecteerd of deze afwijkt kan deze hier nog handmatig aangepast worden.                                   -Vink aan hoe u de medewerkers op de hoogte wil brengen van deze openstaande dienst.
  5. Klik op "Toevoegen".

U heeft nu een openstaande dienst aangemaakt, waar medewerkers op kunnen reageren.