Stappen 

  • Ga naar Instellingen > Werktijden
  • Druk de Ruilen switch aan (groen) of uit (grijs).
  • Vervolgens Opslaan.

De medewerkers kunnen nu onderling ruilen met elkaar of niet meer. 

Heeft u het antwoord gevonden?