Stappen

  1. Klik op "Medewerkers" in het menu.
  2. Klik vervolgende de betreffende medewerker aan.
  3. Ga rechtsboven naar ...  en vervolgens Bewerken.
  4. Vink verberg medewerker aan en klik op "Opslaan" om deze setting op te slaan.

Vanaf nu zal de medewerker niet meer zichtbaar zijn om in te plannen.

Heeft u het antwoord gevonden?