Door onnodige afdelingen te verwijderen of aan te passen houd u het overzicht.

Stappen

  • Ga via het menu naar Medewerkers > Afdelingen.
  • Klik op het Potlood Symbool.
  • Voer de aanpassing in bijvoorbeeld: naam afdeling. Selecteer een kleur naast de naam van de afdeling. 
  • Klik vervolgens op Opslaan indien deze aanpassing klopt.
  • Indien u de afdeling wil verwijderen dient u op verwijderen te klikken ipv Opslaan.

U heeft nu een nieuwe afdeling aangemaakt of verwijderd.

Veelgestelde vragen 

Als je een afdeling verwijderd worden dan ook automatische geplande diensten van de medewerkers verwijderd?

Zodra je een afdeling verwijderd en alle medewerkers erin laat tijdens t verwijderen, zullen de diensten uit t verleden blijven staan voor de registratie. Wel de diensten in de toekomst worden verwijderd. 

Heeft u het antwoord gevonden?