1. Klik op Uren.

2. Klik op de gewenste weergave: Medewerker, Medewerkers of Afdelingen.

3. Klik op de 3 puntjes en kies hier afdrukken voor een PDF bestand of Exporteer voor een CSV bestand.

4. Selecteer een periode voor dit bestand en klik op Afdrukken.

Een CSV bestand opmaken gaat alleen per maand, deze kunt u veranderen door op de "<" of ">" te klikken voordat u op  "..." klikt.

Je hebt nu in beide gevallen een overzicht van de gewerkte uren.