App Center
AFAS - App Connector toevoegen

Met de Werktijden.nl App Connector kun je gegevens uitwisselen met AFAS Profit

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werktijden.nl is officieel partner met AFAS en hierdoor heb je de mogelijk om een koppeling te maken met AFAS Profit.

Met deze koppeling is het mogelijk om:

• Het importeren en bijwerken van de gegevens van al je medewerkers

• Het doorzetten van de gewerkte uren en extra uren van vaste medewerkers en uurloners

Met onderstaande uitleg leiden wij je stap voor stap door AFAS Profit om zo een App connector in AFAS Profit aan te maken.

Deze is nodig om een integratie tussen beiden partijen tot stand te brengen, en je gebruik kan maken van deze koppeling.

Stap 1: Nieuwe App connector toevoegen

1. Log in op AFAS Profit

2. Navigeer naar Algemeen / Beheer / App connector

3. Klik op Nieuw

4. Voeg een nieuwe App connector toe met deze instellingen:

• Omschrijving: Werktijden.nl

• Automatisch token genereren: Ja

• Maak een nieuwe gebruikersgroep aan: Ja

• Maak een nieuwe gebruiker aan: Ja

Stap 2: GetConnectoren toevoegen

1. In de App connector-wizard, ga naar de volgende stap voor het toevoegen van GetConnectoren

2. Klik op Acties > Importeren om de GetConnectoren te importeren die je hier kunt downloaden:

• Werktijden-nl_Employers

• Werktijden-nl_Employees

• Werktijden-nl_HourType

• Werktijden-nl_Contracts

Stap 3: UpdateConnectoren toevoegen

1. Ga naar de volgende stap voor het toevoegen van UpdateConnectoren in de App connector-wizard

2. Voeg hier de volgende UpdateConnectoren toe:

• Nacalculatie

Stap 4: Token genereren

1. Klik op Voltooien

2. Het gegenereerde token kan tijdens het installeren van de App via het Werktijden.nl App Center worden ingevoerd:

Optionele instellingen

Na het configureren van het token zijn er enkele optionele instellingen die kunnen worden geconfigureerd, zoals:

1. Instellen van rechten op de nieuw aangemaakte gebruikersgroep:

• Gebruik je gegevensfilters? Definieer dan de specifieke rechten en toegangsbeperkingen die van toepassing zijn op de gebruikersgroep van de App connector

• Dit geldt meestal voor medewerkers, werkgevers, etc.