Sleutelhanger Toewijzen

Hoe koppel ik een sleutelhanger aan een medewerker?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stappen

1. Ga naar Instellingen > Tijdregistratie.

2. Klik rechtsboven op het icoon van de sleutels.

3. Selecteer een nummer en medewerker om de sleutel aan toe te wijzen.

4. Klik op "Opslaan".

Je hebt nu een sleutel toegewezen aan een medewerker.

Veelgestelde vragen

Een medewerker is uit dienst. Hoe wijs ik de sleutel aan een nieuwe medewerker toe?

1. Ga naar Instellingen > Tijdregistratie > Sleutelhangers

2. Klik op de desbetreffende sleutel en selecteer een nieuwe medewerker uit de lijst "Toewijzen aan".

3. Klik op "Opslaan".

Een medewerker is een sleutelhanger verloren. Wat nu?

1. Ga naar Instellingen > Tijdregistratie > Sleutelhangers

2. Klik op de desbetreffende sleutel en vervolgens op "Verwijderen".

Het is nu weer mogelijk om een nieuwe sleutel aan de medewerker toe te wijzen.