Uren Beoordelen

Hoe keur ik de door medewerkers ingevoerde uren goed?

Deze week bijgewerkt

Nadat de uren van medewerkers zijn goedgekeurd, kun je deze exporteren of direct naar je boekhouder of een van onze partners sturen.

Stappen

• Klik op Uren in het menu

• Selecteer linksboven de gewenste afdeling

• Selecteer rechtsboven vervolgens de betreffende medewerker aan

• Je kunt hier de uren voor de gehele maand goedkeuren

Of selecteer Ter beoordeling, hier zie je alle uren die nog goedgekeurd dienen te worden per afdeling.

*Je hebt nu de uren beoordeeld en die kunnen doorgezet worden naar de boekhouder of een van onze partners.