Uren Beoordelen

Hoe keur ik de door medewerkers ingevoerde uren goed?

Deze week bijgewerkt

Nadat de uren van medewerkers zijn goedgekeurd, kun je deze exporteren of direct naar je boekhouder of een van onze partners sturen.

1. Klik op "Uren" in het menu.

2. Selecteer rechtsboven vervolgens de betreffende medewerker aan.

3. Je kunt hier iedere dienst afzonderlijk of voor de gehele maand goedkeuren.

Afzonderlijk goedkeuren

1. Klik op het vergrootglas achter de uren die je wilt goedkeuren.

2. Klik nu op bewerken

3. Selecteer nu Uren goedgekeurd en klik op opslaan.

4. Uren goedgekeurd aanvinken en vervolgens opslaan.

OF

Gehele maand goedkeuren

1. Klik op "Goedkeuren"

2. Klik in dit scherm nogmaals op "Goedkeuren".

Je hebt nu de uren beoordeeld en die kunnen doorgezet worden naar de boekhouder of een van onze partners.