Aan de slag
Medewerkers
Bevoegdheden Aanpassen Webgebruiker

Door het wijzigen van de bevoegdheden kan de medewerker meer of minder inzien binnen Werktijden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stappen

• Ga naar het profiel van de desbetreffende medewerker

• Ga rechtsboven naar drie puntjes > Webgebruiker

• Selecteer de gewenste rol

• Klik op Opslaan

Vanaf nu zal de medewerker gebruik kunnen maken van de nieuwe rechten.

Veelgestelde vragen

Welke rechten hebben de verschillende rollen?

Dit is in te zien door te gaan naar Instellingen > Gebruikersrechten.

Kunnen we aanpassingen aanbrengen in de verschillende rollen?

Het is mogelijk om aanpassingen te maken in de rechten van alle rollen.

Mocht je hier gebruik van willen maken kan je contact opnemen met de klantenservice.