Stappen

  1. Klik op "Medewerkers" in het menu.

  2. Klik de betreffende medewerker aan.

  3. Ga rechtsboven de 3 puntjes en klik vervolgens Bewerken.

  4. Vink ''Verberg medewerker'' aan en klik op "Opslaan" om deze setting op te slaan.

Vanaf nu zal de medewerker niet meer zichtbaar zijn om in te plannen.

Heb je het antwoord gevonden?