Stappen

  • Ga via het menu naar Medewerkers.
  • Klik op de desbetreffende medewerker.
  • Klik rechtsboven op de 3 puntjes > Bewerken.
  • Klik op de Uitdienst
  • Bevestig deze handeling door te klikken op Opslaan.

Indien de medewerker is ingepland wordt er nog een extra vraag gesteld wat er met deze werktijden moet gebeuren. Deze kunnen worden omgezet naar een openstaande werktijd of volledig uit het systeem worden gehaald.

  • Voordat je een medewerker uit dienst zet controleer dan altijd eerst of er nog toekomstige verlof aanvragen staan. Zo ja, verwijder deze eerst zodat je de medewerker niet in je overzicht blijft zien. 

** Houd er rekening mee dat zodra je een medewerker uit dienst zet ], deze pas in de nieuwe maand niet meer zichtbaar is in het uren overzicht. Ook al heeft de medewerker die maand daarvoor voor t laatst gewerkt. 

Veelgestelde vragen

Worden alle gegevens uit het systeem verwijderd?

Alle ingevoerde data uit het verleden zoals werktijden, gewerkte uren, verlofaanvragen blijven in het systeem staan zodat u deze later eenvoudig weer kunt terughalen.

Kan de medewerker nog inloggen?

Nee, nadat een medewerker uit dienst is gezet is het niet meer mogelijk voor deze medewerker om in te loggen.

Waar kan ik medewerkers terugvinden die uit dienst gezet zijn in het systeem?

Deze zijn terug te vinden via Medewerkers > ... > Uit dienst. Je kan de medewerker ook weer eenvoudig terug halen en opnieuw uitnodigingen voor het gebruik van Werktijden.nl

Heeft u het antwoord gevonden?