Na aanmelding kan een medewerker zijn rooster inzien, beschikbaarheid opgeven en verlof aanvragen.

Stappen

• Ga via het menu naar Medewerkers.
  • Selecteer de desbetreffende medewerkers.
  • Klik vervolgens rechtsboven in het groen op + Webgebruiker.
  • Controleer het e-mailadres en kies de gewenste rol van de medewerker. Optioneel kunt u nog een extra persoonlijk bericht invoegen.
  • Klik op Aanmaken.

De webgebruiker is aangemaakt en de medewerker ontvangt een activatie e-mail. De medewerker kan zijn of haar webgebruiker activeren door op de knop "Activeer Account" in de e-mail te klikken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een medewerker Manager rechten geven?

Dit kan door tijdens het aanmaken van een webgebruiker de rol Manager te selecteren.

• Controleer het e-mailadres van de medewerker. Vervolgens dienen bovenstaande stappen "Webgebruiker aanmaken" nogmaals te worden doorlopen.
  • In sommige gevallen verdwijnt de activatie e-mail direct in de Spam map. Laat de medewerker controleren of de verstuurde e-mail wellicht in de spam map is geplaatst.
  • Is het mail adres actief? Je kan namelijk een nog niet actieve mail toevoegen in Werktijden.

Indien de bovenstaande stappen zijn doorlopen en de medewerker nog geen e-mail heeft ontvangen, kunt u het beste even contact met de klantenservice opnemen.