Koppeling met Loket.nl

Werktijden.nl heeft een koppeling opgezet met loket.nl

• Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)

• Uren en looncodes (voor verwerking van toeslagen)

• Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers.

Koppeling realiseren

• Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden

• Ga naar Instellingen > Koppelingen

• Klik op Loket.nl

• Zodra je de koppeling aanklikt word je verwezen naar de website van loket.nl

• Login in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

• Volg de aangegeven stappen in loket.nl

De koppeling is nu tot stand gebracht

Voor de koppeling heeft de gebruiker de volgende rechten nodig:

• Beheer variabele gegevens

• Raadplegen dienstverbanden

Om de urencodes in te stellen vanuit Loket volg je de stappen in het volgende artikel, exportsets definiëren