- Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)
- Uren en looncodes (voor verwerking van toeslagen)
- Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers.

Koppeling realiseren

1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden
2. Ga naar Instellingen > Koppelingen

3. Klik op loket.nl

4. Zodra je de koppeling aanklikt wordt je verwezen naar de website van loket.nl

5. Login in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
6. Volg de aangegeven stappen in loket.nl

Voor de koppeling heeft de gebruiker de volgende rechten nodig:

• Beheer variabele gegevens

• Raadplegen dienstverbanden

De koppeling is nu tot stand gebracht.

In onderstaande artikelen staat informatie over hoe je vervolgens de medewerkers kan koppelen en de gewerkte uren kan versturen

Medewerkers koppelen

Gewerkte uren versturen