De volgende functionaliteit zijn beschikbaar met deze koppeling:

- Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)
- Uren en looncodes (voor verwerking van toeslagen)
- Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers

Koppeling realiseren

1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden
2. Ga naar Instellingen -> Koppelingen

3. Klik op Unit4

4. Zodra je de koppeling aanklikt en akkoord gaat. komt het volgende scherm in beeld

5. Vul je Client Id en Client Secret in*

*Deze gegevens kun je bij Unit4 terugvinden onder Beheer -> Systeembeheer -> Web API -> Externe applicatie

6. Klikt vervolgens op Opslaan

In onderstaande artikelen staat informatie over hoe je vervolgens de medewerkers kan koppelen en de gewerkte uren kan versturen

Medewerkers koppelen

Gewerkte uren versturen