Koppeling met Visma Nmbrs

Werktijden.nl heeft een koppeling opgezet met VISMA Nmbrs.

• Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)

• Automatisch ophalen van de overeenkomsten (begin en eind datum en het aantal uren per week)

• Urencodes en looncodes (voor verwerking van toeslagen)

• Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers

Koppeling realiseren

• Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden

• Ga naar Instellingen -> Koppelingen

• Klik op Visma NMBRS

• Vul de invoervelden in de Token(?) is op te vragen bij je boekhouder

• Klik vervolgens op Activeer

De koppeling is nu tot stand gebracht

De call list voor de Token(?)

Werktijden moet bepaalde informatie op kunnen halen via de Token(?)

Hiervoor is een call list opgesteld voor de boekhouder

CompanyService

- List_GetAll

- HourModel_GetHourCodes

EmployeeService

- Contract_GetAll_AllEmployeesByCompany

- List_GetByCompany

- PersonalInfoContractSalaryAddress_GetAll_AllEmployeesByCompany

- DaysVar_SetCurrent

- HourComponentVar_InsertCurrent

- HourComponentVar_Insert_Batch