De volgende functionaliteit zijn beschikbaar met deze koppeling:

- Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)
- Uren en looncodes (voor verwerking van toeslagen)
- Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers

Koppeling realiseren
1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden
2. Ga naar Instellingen -> Koppelingen

3. Klik op Employes

4. Zodra je de koppeling aanklikt en akkoord gaat. komt het volgende scherm in beeld

5. Klik op API token*

*De token is op te vragen bij je boekhouder en dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

CompanyService
-List_GetAll
-HourComponentVar_InsertCurrent

EmployeeService
-Contract_GetAll_AllEmployeesByCompany
-List_GetByCompany
-HourModel_G

etHourCodes
- PersonalInfoContractSalaryAdress_GetAll_AllEmployeesByCompany
-DaysVar_SetCurrent

6. Voer de token in -> Opslaan

Let wel op dat deze token een geheel jaar geldig is, hierna zal je een nieuwe moeten opvragen.

De koppeling is nu tot stand gebracht.

In onderstaande artikelen staat informatie over hoe je vervolgens de medewerkers kan koppelen en de gewerkte uren kan versturen

Medewerkers koppelen

Gewerkte uren versturen