Alle collecties
Koppelingen
Koppeling met Employes
Koppeling met Employes

Werktijden.nl heeft een koppeling opgezet met Employes


Meer dan een week geleden bijgewerkt

De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar met deze koppeling:

  • Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)

  • Het sturen van gewerkte uren van uurloners.

Koppeling realiseren

  • Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden

  • Ga naar Instellingen > Koppelingen

  • Klik op Employes

  • Klik op API token

  • Voer de token in > Opslaan

  • De koppeling is nu tot stand gebracht.


De koppeling is nu tot stand gebracht ✅

* De token is op te vragen in Employes door linksonder op je naam en vervolgens op account te klikken. Via de rechterkant is het nu mogelijk om een Token te genereren.

** Let wel op dat deze token een geheel jaar geldig is, hierna zal je een nieuwe moeten opvragen.

In onderstaande artikelen staat informatie over hoe je vervolgens de medewerkers kan koppelen en de gewerkte uren kan versturen

Was dit een antwoord op uw vraag?