De volgende functionaliteit zijn beschikbaar met deze koppeling:

- Het ophalen van medewerkers profielen (dit wordt dagelijks bijgewerkt)
- Uren en looncodes (voor verwerking van toeslagen)
- Het sturen van gewerkte uren van uurloners en eventueel overuren van vaste medewerkers

Koppeling realiseren
1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden
2. Ga naar Instellingen -> Koppelingen

3. Klik op Employes

4. Zodra je de koppeling aanklikt en akkoord gaat. komt het volgende scherm in beeld

5. Klik op API token*

*De token is op te vragen bij je boekhouder en dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

CompanyService
-List_GetAll
-HourComponentVar_InsertCurrent

EmployeeService
-Contract_GetAll_AllEmployeesByCompany
-List_GetByCompany
-HourModel_G

etHourCodes
- PersonalInfoContractSalaryAdress_GetAll_AllEmployeesByCompany
-DaysVar_SetCurrent

6. Voer de token in -> Opslaan

De koppeling is nu tot stand gebracht.

(Handmatig) Medewerkers koppelen
1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden
2. Ga naar Instellingen -> Koppelingen
3. Klik op vervolgens op Bedrijven
4. Kies de juiste actieve bedrijfsnaam

5. Ga vervolgens naar medewerkers

Je hebt nu de mogelijkheid om handmatig de medewerkers te koppelen.

Gewerkte uren versturen
1. Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden

2. Ga naar Instellingen -> Employes
3. Klik op Loonlijst
4. Maak rechtsboven de keuze tussen Uurloners of Vaste medewerkers

5. Klik vervolgens op Verzenden

6. Selecteer indien van toepassing achter de toeslagen onder welke looncode je deze uren wilt versturen (deze wordt automatisch opgehaald).
7. Klik vervolgens op Versturen

De gewerkte uren zijn nu doorgestuurd naar Employes