Verlofregistratie
Feestdag aanvragen en beoordelen

Hoe kan ik een feestdag aanvragen binnen Verlof en goedkeuren?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stappen Werktijden 2.0

1. Ga in de groene balk naar Verlofkaart
2. Vervolgens naar Verlof aanvragen
3. Voer het invoerveld in > selecteer bij soort Verlof Feestdag
4. Vervolgens klik je Vesturen.

Nu heb je een feestdag aangevraagd binnen Verlof.

Is de optie Feestdag niet beschikbaar, dien je deze eerst aan te maken binnen verlofsoorten.

https://help.werktijden.nl/nl/articles/796853-verlof-soorten

Je kunt als volgt de aanvraag beoordelen:

1. Klik op de Verlofaanvragen, daarna op het desbetreffende aanvraag

2. Klik rechtsboven op Beoordelen

3. Maak vervolgens de keuze wat met de ingeplande werktijd moet gebeuren.
4. Je kunt de aanvraag nu Goedkeuren of Afkeuren

De aanvraag is nu beoordeeld. Je kunt de aanvraag ook terug zien in de verlofkaart van de medewerker(s).

Stappen Werktijden 1.0

1. Ga in de groene balk naar Werktijden
2. Vervolgens naar Verlof > + Nieuwe aanvraag
3. Voer het invoerveld in > selecteer bij soort Verlof Feestdag
4. Vervolgens klik je Opslaan

Nu heb je een feestdag aangevraagd binnen Verlof.

Is de optie Feestdag niet beschikbaar, dien je deze eerst aan te maken binnen verlofsoorten.

https://help.werktijden.nl/nl/articles/796853-verlof-soorten

Je kunt als volgt de aanvraag beoordelen:

1. Klik op de gewenste Aanvraag

2. Klik rechtsboven op Beoordelen

3. Maak vervolgens de keuze wat met de ingeplande werktijd moet gebeuren.
4. Je kunt de aanvraag nu Goedkeuren of Afkeuren

De aanvraag is nu beoordeeld. Je kunt de aanvraag ook terug zien in de verlofkaart van de medewerker(s).