1. Ga in de groene balk naar verlof.
2. Ga rechts naar de 3 puntjes.
3. Klik vervolgens op compensaties.
4. Ga rechts naar + Compentaties.
5. Kies een medewerker en selecteer het soort tijd voor tijd.
6. Vul de tijd voor tijd uren in die de medewerker open heeft staan.
7. Klik vervolgens opslaan

Je hebt nu tijd voor tijd toegevoegd. Je kan deze opnemen bij een verlof aanvraag door het soort te veranderen naar tijd voor tijd opnemen. Hierdoor zullen de uren van het kopje tijd voor tijd worden gehaald en niet van je verlof uren. Ook kan je de tijd voor tijd uren inzien in de verlofkaart.