Verlofregistratie
Tijd Voor Tijd Uren Toevoegen
Deze week bijgewerkt

1. Ga in de groene balk naar verlof.

2. Ga rechts naar de 3 puntjes.

3. Ga naar + Compentaties.

4. Selecteer het soort tijd voor tijd.

5. Vul de tijd voor tijd uren in die de medewerker open heeft staan.

6. Klik vervolgens opslaan.

Het is ook mogelijk om tijd voor tijd uren toe te voegen via het plus- en minuren overzicht

1. Klik in de groene kolom op 'plus- en minuren'

2. Check of er plusuren staan voor een bepaalde maand

3. Klik in de betreffende maand rechts op het potlood

4. Vul alle gegevens in

5. Vink 'Omzetten naar tijd voor tijd' aan

6. Klik op opslaan

Je hebt nu tijd voor tijd toegevoegd. Je kan deze opnemen bij een verlof aanvraag door het soort te veranderen naar tijd voor tijd opnemen. Hierdoor zullen de uren van het kopje tijd voor tijd worden gehaald en niet van je verlof uren. Ook kan je de tijd voor tijd uren inzien in de verlofkaart.