Je rooster, verlof en evenement binnen het bedrijf koppelen aan je eigen agenda.

Je eigen werktijden synchroniseren

StappenĀ

• Klik op Werktijden in het menu

• Klik op Je Naam

• Klik rechtsboven op het synchronisatie icoon Twee Pijltjes

• Hiermee krijg je een link die je vervolgens aan je agenda kunt koppelen.

De planning synchroniseren van een afdeling

• Klik op Werktijden in het menu

• Klik op Afdelingen week 7

• Klik rechtsboven op het Synchronisatie Icoon Met De Twee Pijltjes

• Hiermee krijg je een link die je vervolgens aan je agenda kunt koppelen.

Verlof en Evenementen synchroniseren

• Klik op Verlof of Evenementen in het menu.

• Ga rechtsboven naar de 3 puntjes.

• Klik vervolgens op het Synchronisatie Icoon Met De Twee Pijltjes

• Volg nu de instructies op het scherm

Gelukt! Je hebt nu Werktijden.nl gesynchroniseerd met je eigen agenda!