Je beschikbaarheid doorgeven aan je werkgever.

Stappen

In de webbrowser.

• Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden > Je eigen naam.
  • Vervolgens naar beschikbaarheid > + Beschikbaarheid.
  • Selecteer de dagen dat je beschikbaar of niet beschikbaar bent.
  • Vul de invoervelden in.
  • Klik vervolgens Opslaan.

In de app.

• Open de app en ga via het beginscherm naar Beschikbaarheid.
  • Klik bij de dag op het plusje + om je beschikbaarheid door te geven
  • Vul de invoervelden in.
  • Klik vervolgens Opslaan.

Je hebt nu je beschikbaarheid doorgegeven aan je werkgever of manager. Zij zullen nu een overzicht hebben van alle medewerkers met de beschikbaarheden om gemakkelijk een rooster te maken.