Verlof aanvragen bij je werkgever.

• Ga naar Verlof.

• Ga vervolgens rechtsboven naar + Nieuwe aanvraag.

• Selecteer je afdeling, soort verlof en eventueel een reden.

• Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.

• Klik vervolgens Aanvragen.

In de app.

• Ga rechtsonder naar het Verlof.

• Klik vervolgens op de groene balk Nieuwe verlofaanvraag.

• Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.

• Selecteer het soort verlof en eventueel een reden. Let op, je ziet gelijk bij de aanvraag staan hoeveel uur de aanvraag betreft en wat je huidige verlofsaldo is.

• Vervolgens Verstuur aanvraag.

Je hebt nu een verlof aanvraag gedaan. De verlof aanvraag zal bij je werkgever of manager komen en deze moet worden goedgekeurd. Zodra je verlof is goedgekeurd zal je hiervan een mail ontvangen.