Een medewerker met vaste diensten in het rooster makkelijk laten herhalen in plaats van handmatig week voor week inroosteren.

Stappen

1. Ga in de groene balk naar ''Werktijden''.
  2. Vervolgens naar Medewerkers > Week ... .
  3. Kies de gewenste medewerker en dag om de dienst in te plannen.
  4. Vul het invoerveld in en vink het vakje links onderin aan.
  5. Geef hier de gewenste herhaling aan. *
  6. Vervolgens kies een einddatum tot wanneer je de dienst vast op het rooster zou willen hebben.
  7. Vervolgens ''Inplannen''.

U heeft nu een vaste dienst bij de medewerker op het rooster staan die elke week herhaald.

*Indien je een herhaling hebt die meerdere keren terugkomen bijv. om de week of om de 3 weken,  kun je op de knop week klikken en de frequentie selecteren waarin je de herhaling wil laten plaatsvinden.