Werktijden
Diensten Laten Herhalen

Hoe zet je een dienst vast in het rooster van een medewerker die vaste diensten heeft?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een medewerker met vaste diensten in het rooster makkelijk laten herhalen in plaats van handmatig week voor week inroosteren.

Stappen Werktijden 2.0

• Ga in de groene balk naar 'Werktijden''.

• Vervolgens naar het rooster om te plannen

• Kies de gewenste medewerker en dag om de dienst in te plannen.

• zet het vakje (herhalen) aan

• Geef hier de gewenste herhaling aan. *

• Vervolgens kies je een einddatum tot wanneer je de dienst vast op het rooster wilt.

• Vervolgens ''`opslaan''.

Je hebt nu een vaste dienst bij de medewerker op het rooster staan die herhaald.

*Indien je een herhaling hebt die meerdere keren terugkomt bijvoorbeeld om de week of om de 3 weken, kun je op de knop week klikken en de frequentie selecteren waarin je de herhaling wil laten plaatsvinden.

Stappen Werktijden 1.0

1. Ga in de groene balk naar ''Werktijden''.

2. Vervolgens naar Medewerkers > Week ... .

3. Kies de gewenste medewerker en dag om de dienst in te plannen.

4. Vul het invoerveld in en vink het vakje links onderin aan.

5. Geef hier de gewenste herhaling aan. *

6. Vervolgens kies je een einddatum tot wanneer je de dienst vast op het rooster wilt hebben.

7. Vervolgens ''Inplannen''.

Je hebt nu een vaste dienst bij de medewerker op het rooster staan die herhaald.

*Indien je een herhaling hebt die meerdere keren terugkomt bijvoorbeeld om de week of om de 3 weken,  kun je op de knop week klikken en de frequentie selecteren waarin je de herhaling wil laten plaatsvinden.