Het uren overzicht vanuit het rooster opvragen indien u geen gebruik maakt van het uren module.

Stappen

1. Ga in de groene balk linksboven naar ''Werktijden'' > Medewerkers Week ... .
  2. Ga naar rechts naar het print icoontje.
  3. Vervolgens naar ''Uren''.
  4. Vul in het invoerveld je gewenste afdeling, periode en maand in.
  5. Vervolgens ''Afdrukken''.

U heeft nu een overzicht van de gewerkte uren vanuit het rooster.

Om het bestand te kunnen opslaan ga dan naar rechtsboven naar het pijltje naar beneden.

Wist je dat ?

Als je naar de pagina van de medewerker gaat en naar ''plus en minuren'', je het daar per week of per maand de uren kan aanpassen en- of ook het overzicht van de gewerkte uren kan inzien.