Urenregistratie
Overzicht Gewerkte Uren Vanuit Het Rooster

Rapport opvragen van het uren overzicht vanuit het rooster.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het uren overzicht vanuit het rooster opvragen indien je geen gebruik maakt van de uren module.

Stappen Werktijden 1.0

1. Ga in de groene balk linksboven naar ''Werktijden'' > Medewerkers Week ...

2. Ga naar rechts naar het print icoontje.

3. Vervolgens naar ''Uren''.

4. Vul in het invoerveld je gewenste afdeling, periode en maand in.

5. Vervolgens ''Afdrukken''.

Je hebt nu een overzicht van de gewerkte uren vanuit het rooster.

Om het bestand te kunnen opslaan ga dan naar rechtsboven naar het pijltje naar beneden.

Wist je dat ?

Als je naar de pagina van de medewerker gaat en naar ''plus en minuren'', je daar per week of per maand de uren kan aanpassen en- of ook het overzicht van de gewerkte uren kan inzien.