De gebruikersrechten veranderen voor de manager, supervisor, medewerker en- of custom rollen.

Hoe verander ik de rechten voor de manager, supervisor of medewerker zelf?

Je kan bij Instellingen > Gebruikersrechten inzien wie welke rechten heeft. Zodra je hier aanpassingen in wilt maken, kun je dit doen door met ons even contact op te nemen. Dan kijken wij samen met jou wat hierin de mogelijkheden zijn.