Aan de slag
Afdelingen
Afdeling Verwijderen Of Aanpassen

Pas afdelingen aan of verwijder deze indien niet meer nodig.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door onnodige afdelingen te verwijderen of aan te passen behoudt je het overzicht.

Stappen

• Ga via het menu naar Medewerkers > Afdelingen.

• Selecteer de afdeling

• Klik op het Potlood Symbool.

• Voer de aanpassing in bijvoorbeeld: naam afdeling. Selecteer een kleur naast de naam van de afdeling.

• Klik vervolgens op Opslaan indien deze aanpassing klopt.

• Indien je de afdeling wilt verwijderen dien je op verwijderen te klikken ipv Opslaan.

Je hebt nu een nieuwe afdeling aangemaakt of verwijderd.

Veelgestelde vragen

Als je een afdeling verwijderd worden dan ook automatisch geplande diensten van de medewerkers verwijderd?

Zodra je een afdeling verwijderd en alle medewerkers erin laat tijdens het Verwijderen, zullen de diensten uit het verleden blijven staan voor de registratie.

Wel worden de diensten in de toekomst verwijderd.