Een verlof aanvragen bij je werkgever.

In de app.

•  Ga via het menu naar Verlof.
  • Ga rechtsboven naar het plusje +.
  • Selecteer je afdeling, soort verlof en eventueel een reden.
  • Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.
  • Vervolgens Opslaan

Via de webbrowser.

• Ga naar Verlof.
  • Ga vervolgens rechtsboven naar + Nieuwe aanvraag.
  • Selecteer je afdeling, soort verlof en eventueel een reden.
  • Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.
  • Vervolgens Aanvragen.

Je hebt nu een verlof aanvraag gedaan. De verlof aanvraag zal bij je werkgever of manager komen en deze moet worden goedgekeurd. Zodra je verlof is goedgekeurd zal je hiervan een mail van ontvangen.