Je eigen daadwerkelijke uren aanvragen? Volg deze kleine stappen plan.

Stappen

Via de app.

•  Ga via het menu naar Uren.
  •  Ga rechtsboven naar het plusje en daar kan je de uren die je gewerkt hebt aanvragen.
  •  Vul een begin, eind en pauze tijd in. Vergeet vervolgens niet de juiste afdeling te selecteren.
  • Klik op ''Opslaan'' om de uren door te sturen.

Via de website.

• Ga in de groene balk naar Uren.
  • Kies de juiste dag en datum waarvoor je de uren wilt goedkeuren.
  • Ga naar het grijze plusje bij de juiste dag en datum.
  • Vul een begin, eind en pauze tijd in. Vergeet niet de juiste afdeling te selecteren.
  • Vervolgens Opslaan om de uren door te sturen.

Je hebt nu uren aangevraagd. Je werkgever of manager zal de uren ontvangen en moet ze nog goedkeuren.

Op de webbrowser kan je een uitgebreid overzicht van jou gewerkte uren zien met daarin de plus en min uren.