Extra Velden

Extra personeels informatie toevoegen aan de personeelskaart.

Gisteren bijgewerkt

• Selecteer linksonder je eigen naam en ga naar Instellingen

• Klik op Extra velden

• Klik vervolgens op Nieuw extra veld om een extra veld aan te maken.

• Voer bij Naam de titel in van het extra veld bv BHV diploma

• Voer nu een Omschrijving in bv is de medewerker in het bezit van een diploma

• Selecteer nu het soort antwoord veld:

Tekst is genoeg ruimte voor een woord/ korte zin

Alinea tekst voor meer tekstruimte Meerkeuze, hierbij dient er na iedere keuze een nieuwe regel gekozen te worden

• Klik nu op Opslaan

Je hebt nu een extra vragenveld toegevoegd aan de personeelskaart.

Kan ik achteraf nog wijzigingen aanbrengen in de gemaakte velden?
ā€‹Door op het Potlood te klikken achter het extra veld kun je wijzigingen aanbrengen.