Doormiddel van een overeenkomst toe te voegen bij de medewerker, zal bij een vakantie verlof aanvraag automatisch verreken met de verlofsaldo van de medewerker. Ook zullen de uren die de medewerker worden bij gehouden. 

Stappen

  1. Klik op "Medewerkers" in de menu.
  2. Klik op de gewenste medewerker.
  3. Klik op "Overeenkomsten" en vervolgens op het "+ Overeenkomst".
  4. Vul in alle velden de juiste gegevens in zodat het systeem een juiste berekening kan maken. De verlofuren worden op basis van fulltime ingevoerd waarna het systeem een berekening doorvoert op basis van de ingevulde werkuren.
  5. Klik op Opslaan om de gegevens te verwerken.

 je hebt nu een overeenkomst toegevoegd. Je kan nu in het verlof kaart inzien wat de verlofsaldo is en bij de plus en min uren de gewerkte uren. 

Veelgestelde vragen

De zichtbare verlofuren lijken niet te kloppen, hoe kan dit?

De verlofuren worden per kalenderjaar verwerkt, indien een medewerker halverwege het jaar begint en zijn contractsduur het huidige kalenderjaar overschrijd zal het overige saldo zichtbare zijn in het nieuwe jaar. 

De Medewerkers hebben geen vaste dagen hoe kan je dat invoeren? 

Bij de overeenkomst kan je dagen invoeren die ze ongeveer werken. Bij een verlof aanvraag zal hij deze dagen automatisch pakken om de uren te verrekenen. Je kan dit handmatig bij de verlofaanvraag veranderen naar de dagen die ze daadwerkelijk werkt. 

Heeft u het antwoord gevonden?