Evenementen
Extra velden toevoegen bij evenementen

Zelf velden toevoegen bij evenementen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door zelf velden toe te voegen, kun je de evenementen module verder naar eigen wens personaliseren/ uitbreiden.Ā

Stappen Werktijden 2.0

1. Ga naar Instellingen > Extra velden.

2. Klik nieuw extra veld om een extra veld toe te voegen.

3. Voeg een taak toe bij Naam welke toegevoegd moet worden.

4. Je kunt een Help-tekst toevoegen om meer duidelijkheid te geven aan de taak.

5. Maak een keuze in: Alineatekst, tekst of meerkeuze.

6. Klik vervolgens op Opslaan.
    ā€‹

Er is nu een extra veld toegevoegd op de evenementen pagina

Stappen Werktijden 1.0

1. Ga naar Instellingen > Evenementen.

2. Klik op de Plusje + om een extra veld toe te voegen.

3. Voeg een taak toe bij Naam welke toegevoegd moet worden.

4. Je kunt een Help-tekst toevoegen om meer duidelijkheid te geven aan de taak.

5. Maak een keuze in: zintekst, Alinea tekst of meerkeuze vraag.

6. Klik vervolgens op Opslaan.

Er is nu een extra veld toegevoegd op de evenementen pagina.