Helpdesk Medewerkers
Verlof Aanvragen Als Medewerker

Hoe vraag ik mijn verlof aan?

Deze week bijgewerkt

Verlof aanvragen bij je werkgever.

• Ga naar Verlof.

• Ga vervolgens rechtsboven naar verlof aanvragen

• Selecteer soort verlof en eventueel een reden.

• Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.

• Controleer of je op de juiste dagen ook verlofuren opneemt. Is dinsdag je vaste dag? Dan moet je op dinsdag verlofuren opnemen

• Klik vervolgens Versturen.
    ā€‹

In de app.

• Ga rechtsonder naar het Verlof.

• Klik vervolgens op de groene balk Nieuwe verlofaanvraag.

• Selecteer de dag of dagen die je wilt opnemen. Let op, bij meerdere dagen moet je ook alle dagen selecteren.

• Selecteer het soort verlof en eventueel een reden. Let op, je ziet gelijk bij de aanvraag staan hoeveel uur de aanvraag betreft en wat je huidige verlofsaldo is.

• Vervolgens Verstuur aanvraag.

Je hebt nu een verlof aanvraag gedaan. De verlof aanvraag zal bij je werkgever of manager komen en deze moet worden goedgekeurd. Zodra je verlof is goedgekeurd zal je hiervan een mail ontvangen.