Positie Aanmaken

Voor het makkelijk inplannen van medewerkers op bepaalde posities binnen je organisatie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een: receptie, bar of kassadienst.

Zo is snel inzichtelijk waar iedereen staat binnen de organisatie.

Stappen Werktijden 2.0

• Klik linksonder op je naam.

• Ga naar Instellingen > Posities

• Klik op Nieuwe positie om een nieuwe positie aan te maken.

• Voer de volgende velden in:
    - Naam positie
    - Selecteer een kleur naast de naam van de afdeling
    - Selecteer eventueel een afdeling.

• Klik op Opslaan.

Stappen Werktijden 1.0

• Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden.

• Ga naar Instellingen > Posities

• Klik op + Nieuwe positie om een nieuwe positie aan te maken.

• Voer de volgende velden in:
    - Naam positie
    - Selecteer een kleur naast de naam van de afdeling
    - Selecteer eventueel een afdeling.

• Klik op Opslaan.

Je hebt nu een nieuwe positie aangemaakt.

* De positie kan je nu gebruiken bij het inplannen van Werktijden.

**Om bij de bedrijfsinstellingen te kunnen heb je de juiste bevoegdheden nodig.

Heb je geen toegang tot de instellingen neem dan contact op met een manager.