Medewerker Aanmaken

Hoe kan ik een nieuwe medewerker toevoegen?

Stappen Werktijden 2.0

• Ga links in de webpagina naar Medewerkers

• Selecteer linksonder +Nieuwe medewerker

• Voer de naam en eventueel E-mail van de medewerker in en klik op Volgende

• Volg de stappen verder zoals is aangegeven

• Het aanmaken van de Webgebruiker is niet verplicht, je kan deze stap voor nu overslaan door op opslaan te klikken

Stappen Werktijden 1.0

• Ga bovenin de webpagina naar Medewerkers

• Selecteer rechtsboven +Nieuwe medewerker

• Voer de naam en eventueel E-mail van de medewerker in en klik op Volgende

• Volg de stappen verder zoals is aangegeven

• Het aanmaken van de Webgebruiker is niet verplicht, je kan deze stap voor nu overslaan door op opslaan te klikken

De nieuwe medewerker is nu aangemaakt

Hoe meer informatie je toevoegt hoe meer rendement je uit het systeem haalt